Service

In onze vestiging in Oisterwijk bedienen we u ter plekke vanuit een zorgvuldig samengestelde voorraad. Maar ons aanbod is vele malen groter. Oriënteert u zich in onze webshop, plaats uw bestelling en laat ons volgens uw wensen de goederen leveren. Dankzij onze partner Transferro leveren we binnen een werkdag de materialen die niet in Oisterwijk op voorraad liggen. Dat kan via onze balie, in uw magazijn, of direct op de bouwplaats.

 

Van Iersel Bouw & Industrie keurt uw gereedschappen en klimmaterialen volgens de belangrijkste normen. Dat doen we in onze werkplaats aan de Sprendlingenstraat, maar ook op locatie voorzien we in deze service. Gereedschappen, al dan niet bij ons gekocht, onderhouden we graag en goed. En uiteraard snel, omdat we als geen ander begrijpen dat u geen dag zonder uw gereedschappen kan. En duurt het onverhoopt toch langer, dan stellen we graag vervangend materieel ter beschikking.

 

Veiligheid boven alles! Dat geldt voor uw gereedschap en klimmaterialen. Maar zeker ook voor uw aanhanger(s). Deze worden door ons gekeurd en onderhouden, geheel volgens uw wens. 

van Iersel Bouw & Industrie B.V. logo
van Iersel Bouw & Industrie B.V.
Stihl_Logo
Honda_Power_Equipment_Logo_C1x1
Stihl_Logo
Milwaukee
logo+HiKOKI+klein (1)
dewalt
lamello
matador
stanley
bahco
snickers-workwear
little-jumbo
gedore
panasonic

Copyright © - van Iersel Bouw & Industrie B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-index